toate categoriile
EN
Consecvență pentru calitate înaltă și servicii excelente

Acasă> Despre SFVEST

CINE SUNTEM NOI

SFVEST este unul dintre cei mai importanti producatori de imbracaminte reflectorizante din lume. Are facilități de producție avansate în China și Myanmar, care s-a specializat în producții de îmbrăcăminte de siguranță peste 25+ ani. SFVEST oferă cea mai recentă generație de îmbrăcăminte personală reflectorizante, inclusiv veste, tricouri, jachete, hanorace, sport, echipamente de ploaie, salopete, îmbrăcăminte de siguranță pentru copii, căști, etc. este capabil să îndeplinească cerințele variate ale clienților.

Bazat pe ani de experiență în deservirea clienților din Europa, Statele Unite, Australia și alte țări, SFVEST are o gamă completă de certificări pentru a îndeplini cerințele diferite piețe.

SFVEST are cel mai important laborator din industrie și cele mai cuprinzătoare programe de testare, iar toate produsele sunt proiectate și fabricate conform unui sistem de control al calității strict acreditat.

SFVEST este pe cale să devină cel mai mare producător de îmbrăcăminte reflectorizante din lume, cu peste 40 de linii de producție și o capacitate anuală de 20 de milioane de articole de îmbrăcăminte. Gama sa de produse acoperă toate tipurile de articole de îmbrăcăminte reflectorizante pentru a răspunde nevoilor diferitelor scenarii de aplicare.

  • ANSI
  • SA
  • CE
  • AS/NZS
  • BSCI
  • ISO

De ce noi

MEDIUL DE FABRICA

DEPOZIT DE MATERIALE

CROITORIE

BANDĂ REFLECTIVĂ IMPRIMATĂ LA CĂLDURĂ

CUUSERE AUTOMATĂ PÂNȚI

CUSUT

CONTROL DE CALITATE

AMBALAJUL

DEPOZIT DE PRODUSE FINALITATE

CALEA DE DEZVOLTARE

INTRARE 1989

La acea vreme, fondatorul nostru era un manager senior de produs al îmbrăcămintei reflectorizante.

1989
Înființare 1996

SFVEST a fost înființată ca o companie de îmbrăcăminte reflectorizante de siguranță în China, cu aproximativ 100 de angajați și 3 linii de producție.

1996
Branding 2001

Marca SFVEST a fost înregistrată cu succes.

2001
echipa 2009

SFVEST avea trei echipe de comerț exterior formate din 30 de membri. La acel moment, cele șase linii de producție ale noastre asigurau că capacitatea anuală a ajuns la 2 milioane.

2009
Comerțul 2011

Fabrica SFVEST din provincia Anhui a fost înființată și a introdus tehnologii antistatice, ignifuge și impermeabile, precum și alte materiale noi.

2011
Tehnologie 2015

SFVEST a cheltuit 10 milioane pentru construirea unui laborator fizic și chimic pentru testarea materiilor prime și a produselor finite, inclusiv peste 75 de seturi de echipamente experimentale.

2015
Extinderea 2019

SFVEST a construit o nouă fabrică în Myanmar. Întreaga companie avea 25 de linii de producție și aproximativ 1100 de angajați.

2019
Dezvoltare 2020

Compania avea 40 de linii de producție și 1500 de angajați. Și poate produce 1.4 milioane de veste, 400 de haine reflectorizante și 000 de haine reflectorizante pe lună.

2020
Viitorul 2023

Compania va reconstrui o nouă fabrică, care acoperă o suprafață de 100,000 de metri pătrați, iar capacitatea sa anuală de îmbrăcăminte reflectorizant va ajunge la 30 de milioane de piese.

2023