toate categoriile
EN
Aderarea la calitate înaltă și servicii excelente

Acasă> serviciu

PROIECTARE & DEZVOLTARE

Proiectați și dezvoltați

Cu 25 + ani de experiență servire peste țările 100 din întreaga lume, echipa noastră de proiectare este bine conștientă de nevoile diferitelor piețe și țări pentru a se asigura că modelul se potrivește nișă de piață.

În fiecare an, investim până la 10 milioane de euro în cercetare și dezvoltare, cum ar fi noi materiale, tehnologii și echipamente. Până acum avem o echipă de peste 28 de designeri și au obținut peste 30 de brevete de tehnologie. Acesta este motivul pentru care putem lansează 1500 de produse noi în fiecare an.

În plus, dacă aveți idei de îmbrăcăminte reflectorizante, vă vom ajuta să transformați ideile în produse și să vă personalizați stilul mărcii.

„Inovația este sursa vitalității continue a unei companii. Trebuie să persistăm în inovare pentru a crea valoare sustenabilă pentru clienții noștri.”

— Lock Wu, CEO al SFVEST

OEM / ODM

OEM / ODM

Luați legătura cu SFVEST - avem cea mai mare capacitate de producție pentru îmbrăcăminte reflectorizante.

SFVEST oferă servicii OEM/ODM premium care vă ajută să vă construiți marca. Gama noastră largă de servicii personalizate, facilități avansate de producție și echipe experimentate vă vor face să vă remarcați pe piața locală.

Cele patru baze de producție din China și Myanmar se laudă cu mașini avansate și un control strict al calității. Astfel, vă putem finaliza comanda într-un timp scurt cu calitate garantată.

SERVICII SPECIALE PENTRU E-COMMERCE

Vrei să fii următorul brand de succes?

Produsele de calitate și serviciile premium ale SFVEST vă fac să vă remarcați.